QB-Travel

En wat nog meer

  • U kunt bij ons ook terecht kunt voor uw bedrijfsfeestjes en  personeelsuitjes. Wij verzorgen voor u het gehele pakket of losse onderdelen uiteraard met persoonlijke begeleiding. Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak.
     
  • Komen de reguliere vliegtijden niet overeen met uw afspraak? Wij hebben ook contacten met verhuur van prive vliegtuigen met piloot. Als u met 4 personen of meer vliegt kan dit een uitkomst voor u zijn.
     
  • Ook helpen wij u graag bij beurzen en/of congressen. Het organiseren hiervan kost vaak een hoop tijd, wilt u hierbij hulp of alles uit handen geven dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel in Binnenland als in het buitenland helpen wij u graag.
     
  • Ook informeren wij u graag over de mogelijke spaarsystemen van de verschillende airlines, hotels en autoverhuur bedrijven zoals; Flying blue van KLM (leuk spaarsysteem voor gratis (alleen tax) vluchten), Avis preferred (leuke kortingen op uw autoverhuur en snellere afhandeling), Priority club (sparen voor gratis overnachtingen). Bel of mail ons voor meer informatie.